V-am zis ca imi place la nebunie pestele nu? Am o mica pasiune pentru cel de apa dulce care cred ca se datoreaza multiplelor veri petrecute in Delta. Anyway azi am decis sa fac Salau pane cu sos Ravigote, un sos usor de facut care merge excelent cu peste.
Prezentare video Reteta de Salau Pane cu Sos Ravigote
,
Salau pane cu sos Ravigote

Salaul este un peste slab, plin de vitamine si minerale. Acesta contine magneziu, fosfor, potasiu, vitamina C, vitaminele B1, B2 si B3. Este recomandat sa consumam peste de doua, chiar trei ori pe saptamana.
- Prep Time :20 minutes
- Cook Time :20 minutes
- Rating
- Yield : 3
- Allergens : Albus de Ou, Faina, Galbenus de Ou, Mustar
Ingredients
Instructions
- Taiem fileul de peste in bucati potrivite si il dam cu sare si piper. Il lasam asa vreo 10 minute sa isi ia gust.
- Tocam patrunjelul si ceapa fin pentru sos.
- Mai intai am facut o maioneza din doua oua. Reteta pentru maioneza o gasiti aici. Am adaugat peste ea tarhon uscat, patrunjel si ceapa tocate. Am lasat sosul la frigider pana la servire.
- Dupa ce pestele si-a luat sare batem intr-un castron doua oua cu sare si piper. Dam pestele prin faina, prin ou si la final prin pesmet.
- Il rumenim frumos pe ambele parti pana crusta capata o culoare aurie. Se serveste alaturi de sosul Ravigote.
Pofta buna sa aveti!
[puregallery]
Ce parere ai despre aceasta reteta?