Salutare dragilor! Astazi va prezint o varianta de pizza mult mai usoara, care nu presupune framantarea vreunui aluat, Rulouri de Pizza din Aluat de Foietaj. In loc de aluat de pizza folosim aluat de foietaj. Este o mica scurtatura pe care o putem folosi din cand in cand.
Prezentare video Rulouri cu Pizza din Aluat de Foietaj
,
Rulouri cu Pizza din Aluat de Foietaj

Pe langa aluatul de foietaj puteti folosi orice toppinguri va sunt pe plac. Mie imi place pizza cu de toate asa ca am folosit bacon, cascaval, ciuperci, mozzarella si porumb.
Pizza fara sos de pizza nu se poate asa ca va prezint azi o varianta mai simpla. Am folosit suc de rosii pe care l-am aromat cu oregano, cimbru, busuioc si fulgi de chilli.
- Prep Time :20 minutes
- Cook Time :20 minutes
- Yield : 4
Ingredients
- aluat de foietaj - 400 grame
- bacon - 200 grame
- cascaval - 200 grame
- ciuperci - 200 grame
- mozzarella - 300 grame
- porumb - 200 grame
- Pentru sosul de pizza
- suc de rosii - 300 grame
- oregano - 1 lingurita
- cimbru - 1 lingurita
- busuioc - 1 lingurita
- fulgi de chili - 1/2 lingurita
Instructions
- Mai intai pregatim sosul. Amestecam sucul de rosii cu busuioc, cimbru, oregano si fulgi de chilli.
- Desfacem aluatul de foietaj si il intindem pe masa cu sucitorul. Puteti sa va ajutati de putina faina pentru a-l intinde.
- Orientam aluatul cu partea mai lata catre noi si il ungem cu sosul de rosii aromat.
- Acoperim sosul cu felii de cascaval pe toata suprafata foii de aluat.
- Apoi punem felii de bacon, ciuperci, porumb si il rulam bine.
- Portionam ruloul in felii de 3 degete grosime si le transferam pe o tava acoperita cu hartie de copt.
- Peste rulouri presaram mozzarella rasa si le coacem in cuptorul incins la 180 de grade pentru 20 de minute.
- Le servim fierbinti cu extra sos.
Pofta mare!
Pentru mai multe retete de pizza intrati aici.
[puregallery]
Ce parere ai despre aceasta reteta?