Regulament Giveaway GatesteUsor

REGULAMENT GIVEAWAY #GATESTEUSOR
* Concursul “Giveaway #GatesteUsor 100.000 de abonati” este organizat de Camelia Juganaru, persoana fizica, si se va desfasura conform prezentului Regulament ale carui prevederi sunt obligatorii pentru toti participantii inscrisi in concurs.
* Concursul a inceput in data de 24.11.2017 si se va incheia in momentul extragerii live, dupa momentul strangerii celor 100.000 de abonati.
* La acest concurs poate participa orice persoana, indiferent de sex si nationalitate, singura conditie fiind o adresa de corespondenta in Romania pentru livrarea premiului. Nu trimitem premiul in afara tarii.
* Pentru a te inscrie in Giveaway #GatesteUsor trebuie sa dai Like paginii noastre de Facebook si Subscribe canalului de Youtube GatesteUsor. Apoi trebuie sa completezi datele personale pentru validarea extragerii si pentru a putea lua legatura cu voi.
* Extragerea va avea loc in timpul unui eveniment live, intr-una din zilele urmatoare strangerii celor 100.000 de abonati pe Youtube (in partea de jos aveti un contoar al numarului de abonati, in timp real).
* Alegerea castigatorilor se va face prin Random.org, iar premiile sunt oferite in ordinea extragerii. Prima extragere corespunde cu primul premiu din lista si tot asa pana la epuizarea premiilor. Castigatorii vor fi anuntati printr-un apel telefonic, in timpul evenimentului live, pe numarul de telefon lasat de participant in formularul de inscriere. In cazul in care castigatorul nu raspunde la telefon acesta va mai fi sunat o singura data in timpul extragerii live. Daca nici de data aceasta castigatorul nu va raspunde se va face o noua extragere pentru premiul respectiv.
* Daca unul dintre castigatori nu a indeplinit conditiile inscrierii (Like pe pagina de Facebook si Subscribe pe canalul de Youtube) este declarat descalificat si se va efectua o noua extragere.
* Organizatorul concursului nu este raspunzator de plata altor taxe sau a altor obligatii financiare legate de premiul oferit, acestea cazand in sarcina persoanei castigatoare.
* Primul dintre castigatorii premiilor care este si sustinator pe site-ul [ Patreon ] al GatesteUsor, va primi in plus pe langa premiul castigat si un smartphone.
* Premiile vor fi trimise prin Curier, Posta Romana sau prin predare personala in maxim 45 de zile de la momentul extragerii. Cheltuielile cu trasportul vor fi suportate de organizator.

Bafta tuturor!