Salutare dragilor! Va prezint o noua reteta pentru bebelusi. Primele retete s-au bucurat de succes asa ca am decis sa continui aceasta mica serie de retete. Vom face in curand retete si pentru todlers si copii mai mari, in tot felul de forme atractive.
Astazi facem Piure de Pastarnac.
Prezentare video Piure de Pastarnac
,
Piure de Pastarnac

Reteta aceasta poate fi introdusa in alimentatie incepand cu 4 luni. Pastarnacul se poate introduce inca de la inceput pentru ca nu prezinta riscuri alergenice. E plin e vitamina A, C, B1, postasiu, sodiu, calciu si magneziu. Gustul pastarnacului dulce cu siguranta va fi pe placul celui mic.
Pastarnacul se poate gati la abur, fierbe sau coace.
- Prep Time :10 minutes
- Cook Time :40 minutes
- Yield : 4
Ingredients
- pastarnac - 2 bucati
- ulei de masline - cateva picaturi
Instructions
- Pastarnacul se taie in bucati mari, se pune intr-o tava de jena, se pune o ceasca de apa si se se coace in cuptorul incins la 180 de grade pentru 40 de minute.
- Bucatile de pastarnac gatite se paseaza la blender impreuna cu zeama care a ramas in tava.
- Dupa ce ati obtinut un piure fin adaugati un pic de ulei de masline.
Pofta mare celui mic!
Pentru mai multe retete de bebelusi intrati aici.
[puregallery]