Salutare! Gandindu-ma eu asa la ce sa mai gatesc din zona vegetariana mi-am dat seama ca am cam ignorat ciupercile in ultima vreme. Pentru ca nu doream sa face ceva prea complicat am decis sa gatesc Ciuperci umplute cu legume, o reteta la indemna tuturor. Le faceti practic cu ce legume aveti prin camara/balcon.
Prezentare video Reteta de Ciuperci umplute cu Legume
,
Ciuperci umplute cu legume

Aceste ciupercute sunt foarte flexibile in sensul ca pot fi servite ca aperitiv, garnitura si chiar fel principal impreuna cu orez, ca sa fie mai satios.
Eu am ales sa le fac cu ardei gras, dovlecel, ceapa si morcovi, dar puteti folosi orice legume va plac. Experimentati!
- Prep Time :20 minutes
- Cook Time :20 minutes
- Yield : 2
- Allergens : Morcovi
Ingredients
Instructions
- Ceapa, ardeiul, dovlecelul, cotorasele ciupercilor si morcovul se toaca toate marunt. La fel si patrunjelul.
- Se incinge un pic de ulei de masline intr-o tigaie si se calesc legumele timp de 10 minute. Se condimenteaza cu sare, boia, oregano, busuioc uscat si piper. Folositi condimente dupa gust.
- Ciupercile curatate de coaja (sau nu, cum doriti) se umplu cu legumele calite.
- Se coc in cuptorul incins timp de 15-20 de minute pana cand ciupercile sunt bine gatite.
- Se servesc calde cu patrunjel.
Pofta mare!
[puregallery]
Ce parere ai despre aceasta reteta?
Un preparat de post absolut delicios !
Asa este!