Cea mai buna Shaorma din Oras

Salutare dragilor! Poate ati vazut ca am inceput de ceva vreme sa cutreier Bucurestiul impreuna cu Marian in cautarea celor mai bune preparate din oras. De data asta am mers in cautarea celei mai bune shaorme cu pui.

Am fost in 7 shaormerii si, dupa o supradoza serioasa de shaorma, gasiti in clipul de mai jos concluziile mele:

Prezentare video Cea mai buna Shaorma din Oras
,

Va scriu si aici pe scurt despre shaormeriile in care am mancat:

  1. Taksim – Cea mai gustoasa shaorma. Mai scumpa decat restul shaormelor, dar foarte gustoasa, pui suculent si rumenit, cu lipie buna si multe toppinguri din care iti puteai alege. As manca din nou la ei oricand.
  2. Socului – Shaorma gustoasa, locatia arata bine, maioneza facuta de ei in restaurant, pret accesibil.
  3. Baneasa – Shaorma gustoasa, cartofi adevarati, sosurile nu prea grozave, cea mai ieftina shaorma dintre toate. Despre locatie nu sunt prea multe de zis pentu ca este practic un butic.
  4. Dristor – Shaormeria cu cele mai multe locatii, servire rapida, puiul si lipia cam uscate, cartofi foarte crocanti.
  5. Genin – Shaorma buna, locatia lasa de dorit (cand am intrat prima data am crezut ca e inchis), pret accesibil, nimic mai mult de zis.
  6. Maverik – Shaorma rezonabila, locatie ok, au mai multe variante de mancare gatita, cam saracute optiunile de topping. Daca esti in zona merge.
  7. Calif – Daca despre restul shaormelor incercate as putea sa zic ca mi-au placut in mare masura, despre cea de la Calif nu am aceeaisi parere. Puiul a fost cam uscat, lipia gumata, avea ceva felii de morcov rotisat pe care nu le-am inteles. Foarte scumpa si mica. Nu recomand.

Cam atat despre shaormele incercate de mine. Stiu ca mai sunt cateva pe care nu le-am incercat, dar probabil ca vom face un sequel pe viitor. Sper ca v-a placut si ca inghititi acum in sec la fel ca mine.

[puregallery]

Ce parere ai despre aceasta reteta?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here