Aparat de vidat alimente FoodSaver

Salutare dragilor! Este momentul sa va prezint noul device din bucataria mea si anume aparatul de vidat Food Saver FFS016X-0. Sunt foarte happy de achizitia facuta pentru ca posibilitatea de a vida alimentele le prelungeste cu mult durata de viata. Astfel ma bucur de alimente proaspete tot timpul si evit risipa alimentara.

Aveti mai jos review-ul video al Food Saver unde va povestesc toate functiile lui

Prezentare video Prajitura Arlechin cu Gem de Prune si Bezea
,

De cand am aparatul am vidat carne de toate felurile atat pentru congelare cat si pentru marinare, branza, masline, condimente, paste, peste afumat, legume si tot felul de alte chestii.

De cele mai multe ori videz carnea si legumele pentru congelare si faptul ca sunt vidate elimina orice sansa ca ingredientul sa capate gust de congelator, sa capete arsurile specifice si sa isi piarda din proprietati.

Apoi am pastrat vidate cu succes in frigider salamuri, branza, masline, peste afumat si o gramada de alte ingrediente care au fost proaspete ca in prima zi dupa desfacerea pungii. Si trebuie sa ma credeti pe cuvant pentru ca eu sunt persoana care are branza de 2 ani in frigider.

Se pot cumpara tot felul de accesorii pentru el, caserole speciale de vidat si de marinat, dopuri speciale pentru sticlele de vin (dar la mine nu stau prea mult timp sticlele desfacute in frigider J) si pungi pentru sigilat, atat rola cat si pungi gata facute.

Trebuie sa va spun ca eu trisez si imi comand role pentru vidat pe de aliexpress la preturi mult mai accesibile si care functioneaza perfect in aparat!

Spor la vidat!

[puregallery]

Ce parere ai despre aceasta reteta?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here